Verschillende soorten bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is bij uitstek de geschikte dakbedekking voor een plat dak. Bitumen gaat namelijk jarenlang mee en is goed bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien vraagt bitumen weinig onderhoud. Als u woont in Vlaardingen of omgeving, kunnen onze dakdekkers uw bitumen dakbedekking voor u plaatsen. Ook geven we u graag advies.

Bitumen wordt geleverd in drie typen; geblazen, APP-gemodificeerde en SBS-gemodificeerde bitumen. Geblazen bitumen wordt vaak als noodlaag, dempende laag of eerste laag gebruikt. SBS (Styreen-Butadien-Styreen) is een synthetisch geproduceerd rubber. Wanneer dit gecombineerd wordt met bitumen ontstaat een hoge elasticiteit. Tevens ontstaat een betere hechting op het dak. APP (Atactisch Poly Propyleen) bitumen worden gemaakt door APP toe te voegen aan bitumen. Net als bij de SBS bitumen wordt de flexibiliteit groter en neemt de UV-bestendigheid toe.

Bitumen dakbedekking aanbrengen?

Kiest u voor bitumen dakbedekking? Dan zorgen wij in Vlaardingen en in de omgeving van Vlaardingen voor het vakkundig aanbrengen van uw nieuwe bitumen dak. Onze ervaren dakdekkers weten precies hoe ze om moeten gaan met dit materiaal, we hebben de juiste apparatuur in huis om uw dak perfect te leggen. Ligt er op uw dak al bitumen, maar zijn er problemen zoals lekkage? Ook dan kunnen wij u helpen, neem contact op voor advies of het maken van een afspraak in Vlaardingen.