Dakisolatie in Vlaardingen

Dakisolatie is een goede keus. Lees hieronder alles over dakisolatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Onze dakdekker in Vlaardingen kan u ook alles vertellen over dakisolatie in Vlaardingen. Hij is gespecialiseerd in dakisolatie. Hij beantwoordt al uw vragen met betrekking tot de isolatie van uw dak. Niets is te gek. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 - 600 12 02.

Dakisolatie: de voordelen

Kostenbesparing is het grootste voordeel van dakisolatie. De kosten die u kunt besparen kunnen variëren van tussen de €400 en €800 per jaar. Dit zijn de kosten als er wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. U kunt zelf uitrekenen hoeveel u bespaart bij dakisolatie in Vlaardingen aan de hand van de huidige gasprijs. Andere voordelen van dak isoleren zijn:

  • Het wordt aangenamer in huis.
  • Omdat u minder gas nodig heeft om uw huis warm te houden komt er ook minder koolstofdioxide in de lucht. Dit is weer goed voor het milieu.
  • De woningwaarde gaat erdoor omhoog.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Vlaardingen zijn afhankelijk van het dakdekkersbedrijf en het type dakisolatie, maar zullen uitkomen op tussen de €1000 en €4500. De landelijke of regionale overheid stelt soms subsidies beschikbaar. Een subsidie kan een deel van de kosten dekken. Omdat er vaak voorwaarden aan zijn verbonden is het aan te raden u goed te laten informeren over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Niet alleen voor het isoleren van het dak, maar ook voor renovatie, reparatie en en onderhoud zijn wij u van dienst. Onze dakdekkers leveren kwaliteit, werken veilig, hebben een degelijke opleiding en veel ervaring met het plaatsen van dakisolatie in Vlaardingen.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak renoveren? Het aanbrengen van dakisolatie aan de binnenzijde geeft zeer goede isolatie. Er kan isolatiemateriaal aan de binnenzijde van uw schuine dak toegevoegd worden. Dit geeft goede isolatie, maar hierdoor moet u wel een klein beetje ruimte op zolder inleveren. Wanneer u uw zolder weinig gebruikt, dan kunt u er ook voor kiezen om uw zoldervloer te isoleren.

Dakisolatie buitenzijde

Een minder effectieve, maar wel makkelijke manier van dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Ook dakisolatie aan de buitenzijde is geschikt voor uw schuine dak. Het dak kan hiermee enorm goed geïsoleerd worden. Ook een optie om uw schuine dak te isoleren is het spuiten van purschuim, glaswolvlokken of EPS termoparels onder de dakpannen.

Dakisolatie Vlaardingen door Dakreparatie Nederland laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Meer informatie over de mogelijkheden voor uw dak? Bel ons direct op 010 - 600 12 02 of vraag een offerte aan via het offerteformulier.